Workshop Lederen Tas Maken

Gezellige Workshop om te doen met Vrienden, Familie of Collega's!
Maak je eigen tas tijdens een creatieve workshop bij Bella Colori!
Op zoek naar een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega's? Bij Bella Colori bieden we je de kans om je eigen tas te maken tijdens een unieke workshop in Langeweg! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs ga je aan de slag met prachtige materialen en leer je de fijne kneepjes van het vak. Of je nu handig bent of niet, het plezier en de creativiteit staan voorop!

Samen met minimaal 7 deelnemers kun je een workshop op aanvraag, om de beschikbaarheid van de locatie op jullie wensen af te stemmen. Geniet van een paar uur vol creativiteit, gezelligheid en ga naar huis met een unieke schoudertas, helemaal door jou ontworpen.
Kosten Per Persoon: €49,95 incl. btw
Wat ga je dan maken?
Samen ga je aan de slag met prachtige materialen en maak je een stijlvole tas van 20x13x5 cm, met een kliksluiting op de flap en een verstelbare schouderband. Je kunt kiezen voor zilver- of bronskleurige fournituren en zelfs de schouderband afneembaar maken, zodat je er tegen een meerprijs van € 5,00 een clutch van kunt maken.

Wil je iets speciaals? Kies dan voor een tas met een vachtflap, voor een meerprijs van € 7,50 per tas. Elke schoudertas komt bovendien met een bijhorend hartje dat je aan de tas kunt hangen of als sleutelhanger kunt gebruiken. Als er nog wat tijd over is, kun je het hartje extra versieren met een kleurrijk lusje en persoonlijke accenten.

Bij Bella Colori zorgen we voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij je naar huis gaat met een prachtige, zelfgemaakte schoudertas! 

Liever een teamuitje of een workshop bij je thuis? Geen probleem – we komen graag op locatie, en andere data zijn op aanvraag mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
Waarom deze workshop?
  • Maak een unieke schoudertas geheel naar jouw smaak.
  • Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega's.
  • Mogelijkheid om je tas aan te passen met extra opties zoals een clutch hengsel of vachtflap.
  • Wij beschikken over een ruimte in Langeweg waarin wij de Workshops organiseren

Kom langs en beleef een creatieve dag vol plezier en inspiratie bij Bella Colori!

Workshop Aanvragen

Contactinformatie

Bella Colori Leather Vof
Zuiddijk 9
4771 RH Langeweg (N.B.)

info@bellacolori.nl+31 (0)6 1995 3467
(Bereikbaar van 9.30 tot 16.30)
Op zon- & feestdagen gesloten
Betaal makkelijk, veilig & snel met iDEAL of SEPA Overboeking