Over Bella Colori

Bella Colori

Ontdek de herkomst van al die prachtige kleuren

De naam "Bella Colori" klinkt Italiaans, maar is een puur Brabants product. Alle lederen producten worden door onszelf ontworpen en met de hand gemaakt in eigen atelier. 

Het leder is afkomstig uit Nederland en van hoogwaardige kwaliteit, de fournituren worden ook in de EEG geproduceerd. Het kleurige leder wat wij gebruiken is vaak gemaakt op getrommeld leder, waardoor een ruwe structuur ontstaat, zoals o.a. het leder met de motieven. 

De producten worden op met de hand gemaakt, hierdoor is ieder product uniek en kan het artikel dat u geleverd krijgt iets afwijken van de foto: motieven, de prent-vorm en/of kleur kunnen dus afwijken van de afbeeldingen. 

Leder is een natuurlijk product en heeft daardoor zijn karakteristieke eigenschappen en afwijkingen. Hierdoor is ieder Bella Colori product uniek.

Team Bella Colori

Ontmoet de personen achter Bella Colori

De personen achter Bella Colori zijn zijn Heidi Boom en Walter Martens. Beide herkomstig uit Noord-Brabant.

Walter beweegt zich van jongs af aan al in de huiden- en lederindustrie. Hierdoor heeft hij de kennis en connecties in deze branche en weet hij ook precies wat je wel en niet met leder kan doen.

Heidi is heel handig en creatief en heeft dankzij het enthousiasme van Walter ook de passie voor leder ontdekt. Ze gaat helemaal los met het ontwerpen van nieuwe lederen producten, daarnaast is zei ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de workshops.

Contactinformatie

Bella Colori Leather Vof
Zuiddijk 9
4771 RH Langeweg (N.B.)

info@bellacolori.nl+31 (0)6 1995 3467
(Bereikbaar van 9.30 tot 16.30)
Op zon- & feestdagen gesloten
Betaal makkelijk, veilig & snel met iDEAL of SEPA Overboeking